Ha kicsit is tetszett, kérlek értékeld a könyv facebook oldalán! A könyvvel szelfizni is ér ;-)

MÁSOK ÍRTÁK / MONDTÁK
A KÖNYVRŐL

Köszönöm Nektek!

"Sok ember számára egy film a moziban, vagy akár csak a tv-ben több izgalmat foglal magába, mint egy könyv elolvasása. Én is ezen sokak közé tartoztam eddig, amíg meg nem kaptam ezt az úgymond "mester művet". Köszönöm szépen Kóczián Dávid! Alig várom a második részt töki!

Dávid

 

...

 

 

"Kedves Kócos! Szívből gratulálok a könyvedhez! Néhány óra olvasás után arra eszméltem, hogy már vége is, kiolvastam. Őszinte leszek soha nem gondoltam volna, hogy te valaha könyvet fogsz írni. Ugyanakkor meg kell hagyni, szenzációsra sikeredett. Maximálisan lekötött, szórakoztató és izgalmas volt. Le a kalappal gratulálok hozzá! Csak így tovább Kóczián Dávid

Matyi

 

...

 

 

"Köszönöm...Nagyon tetszett szenzációs ...És fogadd nagy nagy gratulációm...Imádok olvasni... viszont így egyhuzamra 2,5 óra alatt nem olvastam még ki könyvet...Türelmetlenül várom a folytatást és további sikereket kívánok!"

Anikó

 

...

 

 

"Köszönöm a könyvet nem lehet letenni!"

Azucséna

 

...

 

 

"Köszönöm a lehetőséget Kóczián Dávidnak, hogy elsők közt olvashatom majd el a művét! Alig várom! Sok vevést-vivést-olvasást kívánok haver! Ja és ne feledjétek el likolni a "Kóczián Dávid-Egy játékos naplója" facebook oldalt, ahonnan rendelni is tudtok!"

Ádám

 

...

 

"Köszönöm Kóczián Dávid, nagyon nagyon tetszik!"

Kata

 

...

 

 

"Elolvastam úgy, hogy képtelen voltam letenni! Nagyon tanúlságos ajánlom mindenkinek. Szülői szemmel olvastam és bizony volt ahol nagyon elérzékenyültem! Gratulálok Dávid és további sok sikert!"

Hédi

 

...

 

 

"Gratulálok nagyon odatetted! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Balázs

 

...

 

 

"Sokan mondták, hogy ezt a könyvet nem lehet letenni...Igazuk volt! Várom a folytatást!"

Alma

 

...

 

 

"Egy szenzációs könyvet sikerült elolvasnom nem egészen egy nap alatt, alig várom a folytatást! Gratulálok Kóczián Dávid!"

Dani

 

...

 

 

"Focistáknak kötelező!"

Dávid

 

...

 

 

"És megkaptam én is az írótól. Megtisztelve érzem magam. Egy jó zsugás remek írása. Örültem, hogy egy csapatban játszottunk tesó."

Róbert

 

...

 

 

"Ez nem volt semmi!!! Nem lehet letenni!! Zajlik benne az élet!!! MINDENKINEK AJÁNLOM!!!! És alig várom a következő részt!!!!"

Petra

 

...

 

 

"Ma délután sikerült szert tennem erre a könyvre a szerző kezéből és meccs után hazaérve elkezdtem, mondom olvasok már egy keveset. Most sikerült először letennem, de most is csak azért, mert elfogytak a lapok. Köszönöm barátom! Nagyon várom a folytatást!"

Gábor

 

...

 

 

"Szeretem a sportos könyveket, de ritkán olvasok sajnos. Ezt viszont egyszer tettem le egy rövid ideig és máris furdalt a kíváncsiság, hogy hogyan folytatódik. Aki egy kicsit is jártas a foci világában, annak ez a könyv kötelező! És mindez egy olyan szerzőtől aki szívét lelkét beletette ebbe a könyvbe és profi módon írja le a történetet, ami csakis az ő szerzeménye és írása. Köszönöm Kóczi! Örültem, hogy a csapattársad lehettem!"

Csaba

 

...

 

 

"Mondjuk úgy, hogy az olvasás nem a kedvenc időtöltésem, de ezt a könyvet nem tudtam letenni. Csak ajánlani tudom mindenkinek köszönöm szépen Dávid Kóczián!!! Várom a folytatást"

Dávid

 

 

 

 

 

Megveszem most PayPal-on keresztül
(+1000 Ft szállítási költséggel)

más fizetési móddal

RENDELEM

MEG

 

 

 

 

Minden jog fenntartva. © Kóczián Dávid 2017